Welkom

Toen

Welkom bij ons café, een ontspannen plek waar rust een feest is. Onder de Linden is een van de oudste café's van Nederland, vroeger op een cruciale plek tussen Rhenen, Ede, Veenendaal en Wageningen. Al sinds 1728 is het pand in gebruik als schenkerij.

Als "Café aan de Brug" lag het aan druk vaarwater van de haven aan de Rijn richting Ede/Veenendaal en aan een brug richting Rhenen. In het meer recente Wageningse verleden stond het café vooral bekend als het café van de legendarische Mies Quint, vader van de vroegere doelman van FC Wageningen Kees Quint.
 

Nu

Nu nog steeds is Onder de Linden een heerlijke plek om te vertoeven. Aan het kruispunt van diverse fietsroutes, gelegen dicht bij het rustige Binnenveld en tussen de kennisintensieve bedrijven, campus en woonwijken, is het een oase van rust.

Onder de bomen en de sjiekste verandas van Wageningen biedt Onder de Linden een heerlijke plek om even uit te blazen na een wandel- of fietstocht of om samen met collega's te lunchen, dineren of te borrelen. Met meer dan 75 speciaalbieren, lekkere wijnen en cocktails (ook alcoholvrij) is er voor elk moment voor ieder wat wils.

Zelfs voor uw feest of partij is Onder de Linden ideaal; wij maken van uw gelegenheid gegarandeerd een feest! Onder de Linden ontzorgt, neem vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden