Juweel van een café in zijn puurste oorspronkelijke vorm.

Ons café

Toen

Welkom bij ons café, een ontspannen plek waar rust een feest is. Onder de Linden is een van de oudste café's van Nederland, vroeger op een cruciale plek tussen Rhenen en Wageningen.

Als café aan de brug lag het aan druk vaarwater van de haven aan de Rijn richting Ede en aan een brug richting Rhenen. In het meer recente Wageningse verleden stond het café vooral bekend als het café van de legendarische Mies Quint, vader van de vroegere doelman van FC Wageningen Kees Quint.

Nu

Nu nog steeds is Onder de Linden een heerlijke plek om te vertoeven. Aan het kruispunt van diverse fietsroutes, gelegen dicht bij het rustige Binnenveld en tussen de kennisintensieve bedrijven en woonwijken, is het een oase van rust.

Onder de bomen en de sjiekste veranda van Wageningen biedt Onder de Linden een heerlijke plek om even uit te blazen na een wandel- of fietstocht of om samen met collega's te lunchen of te borrelen.

Vanaf heden hebben wij een oplaadpunt voor elektrische fietsen aan de voorkant van ons pand en u kunt dus onder het genot van een drankje uw fiets gratis opladen.

Zelfs voor uw feest of partij is Onder de Linden ideaal; wij maken van uw gelegenheid gegarandeerd een feest!